ΝΤΕΚΑΠΑΖ UPTO9

UP TO 9

 

9 Lightening tones

 

Συμπαγής και σούπερ λευκαντική πούδρα ντεκαπάζ με δράση anti-yellowing (αντι-κιτρινίλας) για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις τεχνικές λεύκανσης. Χάρη στην τεχνολογία MyPlex, που εμπεριέχεται στην σύνθεση του, φτάνει έως τους 9 τόνους ξανοίγματος, προστατεύοντας κι ενισχύοντας τις ίνες των μαλλιών κατά την εφαρμογή του. Το Upto9 είναι όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μόλις προϊόν!
Επαγγελματικό προϊόν

 

 

Συσκευασία: 500 gr

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Up to 9 bbcos ντεκαπάζ μαλλιών

up to 9 bbcos ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Αναμείξτε 50 g Upto9 με 100ml White Meches Plus Activator 20-30-40 βαθμών (αναλογία 1: 2). Εφαρμόστε στα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 40 λεπτά (ο χρόνος αναμονής μπορεί να διαφέρει ανάλογα τον τύπο μαλλιών, το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους βαθμούς όξυκρεμ που θα χρησιμοποιήσετε). Έπειτα ξεπλύνετε πολύ καλά και λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν και την μάσκα White Meches.
Επαγγελματικό προϊόν.

Αγοράστε το upto9: εδώ

 

Kristalhair Professional- bbcos

Η Kristalhair Professional είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας bbcos στην Ελλάδα.
Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 2004 και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλιδοπούλου 13Α, Θεσσαλονίκη.

Στην Kristalhair θα βρείτε ποικιλία προϊόντων κομμωτικής κι αισθητικής.

Το φυσικό κατάστημα είναι ανοιχτό:
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00
Δευτέρα – Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00
Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει, να σας συμβουλεύσει και να σας πληροφορήσει. Πάντα με ειλικρίνειά και σεβασμό στον πελάτη.
Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να ενημερώνεστε και να προμηθεύεστε προϊόντα από το νέο ενημερωμένο e-shop:  www.eidi-komotiriou.gr

 

Δείτε επίσης:

Ντεκαπάζ μαλλιών, Keratin Deco

Ντεκαπάζ μαλλιών, White Metches