ΚΡΕΜΑ ΝΤΕΚΑΠΑΖ WHITE MECHES

WHITE MECHES

κρεμα

Η κρέμα ντεκαπάζ White Meches δεν εμπεριέχει αμμωνία κι εγγυάται ακριβή κι ομοιόμορφη αφαίρεση του χρώματος που φτάνει σε ξάνοιγμα έως τους 5 τόνους. Χάρη στην κρεμώδη σύσταση του καθίσταται πολύ εύκολο στην εφαρμογή και στην χρήση.
Επαγγελματικό προϊόν.

 

Συσκευασία: 120 ml

 

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

White Metches cream bbcos

White Metches cream bbcos

 

Αγοράστε την White metches κρέμα ντεκαπάζ: εδώ

ΟΞΥΚΡΕΜ WHITE MECHES- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ

Το όξυκρεμ White Metches είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο οξυκρέμ 20-30-40 βαθμών, από υπεροξείδιο του υδρογόνου, με βιολέ ψήγματα χρώματος που ενισχύουν τη δράση του ντεκαπάζ ή της ξανοιχτικής κρέμας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης με όλες τις ξανθιστικές βαφές καθώς και με τις πολύ ανοιχτές ξανθές βαφές για τη μείωση των ντορέ τόνων. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά με υπέροχη λάμψη και ζωντάνια, στο χρώμα της αρεσκείας σας.
Επαγγελματικό προϊόν.

 

Αγοράστε όξυκρεμ white meches: εδώ

 

 

Συσκευασία: 1000 ml – 150 ml

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΜΕ ΟΞΥΚΡΕΜ WHITE MECHES

Αναμείξτε 50 g of κρέμας White Meches με 100 ml όξυκρεμ White Meches Plus Activator (αναλογία 1:2). Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά ώστε να αποχρωματιστούν. Αφήστε το να δράσει ανάλογα με το ξάνοιγμα που επιθυμείτε.Στην συνέχεια ξεβγάλτε πολύ καλά κι εφαρμόστε το σαμπουάν White meches, που είναι ιδανικό για μετά το ντεκαπάζ

 

 

 

Kristalhair Professional- bbcos

Η Kristalhair Professional είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας bbcos στην Ελλάδα.
Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 2004 και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλιδοπούλου 13Α, Θεσσαλονίκη.

Στην Kristalhair θα βρείτε ποικιλία προϊόντων κομμωτικής κι αισθητικής.

Το φυσικό κατάστημα είναι ανοιχτό:
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00
Δευτέρα – Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00
Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει, να σας συμβουλεύσει και να σας πληροφορήσει. Πάντα με ειλικρίνειά και σεβασμό στον πελάτη.
Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να ενημερώνεστε και να προμηθεύεστε προϊόντα από το νέο ενημερωμένο e-shop:  www.eidi-komotiriou.gr

 

Δείτε επίσης:

Ντεκαπάζ White Metches bbcos

 

.