Ισιωτική κρέμα μαλλιών Kristal

λειανση με λιναροσπορο

 

ισιωτικη κρεμα μαλλιων Kristal

 

Κρεμώδης ισιωτική θεραπεία μαλλιών που μεταβάλλει την σγουρή δομή της τρίχας, αφήνοντας την απαλή και μεταξένια. Η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη σε ενεργά συστατικά λιναρόσπορου, που εγγυώνται τον απόλυτο σεβασμό στα μαλλιά, κρατώντας τα παράλληλα ενυδατωμένα καθ όλη την διαδικασία.

 

Σύνθεση: 2 x 100 ml

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Kristal smoothing bbcos

Kristal smoothing bbcos

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αφού λούσετε τα μαλλιά με το Kristal smoothing shampoo, εφαρμόστε την ισιωτική κρέμα 1, σε 1 εκατοστό απόσταση από τη ρίζα και χτενίστε περιοδικά ώστε τα μαλλιά να παραμένουν ίσια για 15 έως 30 λεπτά, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας. Ελέγχετε τα μαλλιά επανειλημμένως κατά την διάρκεια αυτή. Έπειτα ξεπλύνετε διεξοδικά και χτενίστε καλά τα μαλλιά ώστε να αφαιρεθούν υπολείμματα κρέμας. Απαλλαγείτε από το περιττό νερό κι εφαρμόστε την κρέμα neutralizing 2, σε όλα τα μαλλιά. Αφήστε την να δράσει 15 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε πολύ καλά.
Επαγγελματικό προϊόν.

Αγοράστε το προϊόν:  εδώ

Δείτε επίσης:
Styliss bbcos

Styliss smoothing protector

 

Kristalhair Professional- bbcos

Η Kristalhair Professional είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας bbcos στην Ελλάδα.
Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 2004 και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλιδοπούλου 13Α, Θεσσαλονίκη.

Στην Kristalhair θα βρείτε ποικιλία προϊόντων κομμωτικής κι αισθητικής.

Το φυσικό κατάστημα είναι ανοιχτό:
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00
Δευτέρα – Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00
Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει, να σας συμβουλεύσει και να σας πληροφορήσει. Πάντα με ειλικρίνειά και σεβασμό στον πελάτη.
Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να ενημερώνεστε και να προμηθεύεστε προϊόντα από το νέο ενημερωμένο e-shop:  www.eidi-komotiriou.gr