Βαφή κερατίνης χωρίς αμμωνία

KERATIN COLOR

 

ΒΑΦΗ

zero ammonia+keratin

 

Μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση την κερατίνη, Keratin Color. Ένα εξαιρετικό και πρωτοποριακό σύστημα βαφής που προσθέτει την αναγεννητική δύναμη της κερατίνης στην απαλότητα μιας βαφής μαλλιών χωρίς καθόλου αμμωνία για να δώσει στα μαλλιά μια πραγματικά εκπληκτική φωτεινότητα. Όταν αναμιγνύεται με Keratin Color oxygen cream, εγγυάται ασυναγώνιστη κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Τα χρώματα του είναι πλούσια σε φυσικές αποχρώσεις και σέβονται την υγεία των μαλλιών σας. Διατίθεται σε 74 αποχρώσεις.
Επαγγελματικό προϊόν.

 

Συσκευασία: 6 σωληνάρια των 100ml

 

Δείτε το χρωματολόγιο:

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

KeratinColor bbcos

Keratincolor bbcos βαφή κερατίνης

ΟΞΥΚΡΕΜ
κερατινη + μηδεν αμμωνια

Keratincolor bbcos βαφή κερατίνης. Κρέμα και σταθεροποιημένο υπεροξείδιο του υδρογόνου. Το Keratin color Oxygen εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το χρωματισμό, καθιστώντας το ομοιόμορφο και γυαλιστερό. Χάρη στα ενεργά συστατικά της υδρολυμένης κερατίνης, βοηθά στην προστασία των μαλλιών κατά την ανάπτυξη του χρώματος. Το λεπτό άρωμα του προϊόντος εγγυάται επίσης μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας κατά τη διάρκεια της βαφής. Διατίθεται σε τέσσερις τύπους: 10 vol (3%), 20 vol (6%), 30 vol (9%) και 40 vol (12%).

Επαγγελματικό προϊόν.

 

Συσκευασία: 1000 ml & 150 ml

Ανάμειξη βαφής με όξυκρεμ

Ανακατέψτε το ‘Οξυκρεμ Keratin Color BBcos με την βαφή Keratin color, φροντίζοντας να τηρείτε την αναλογία αραιώσεως 1:1,5
(π.χ. 100 ml κρέμας βαφής + 150 ml όξυκρεμ). Αφήστε το να δράσει για 35 λεπτά.
Η απαλότητα και η θρέψη της βαφής Keratin color καθιστούν αυτό το τέλειο προϊόν και για ημιμόνιμη βαφή τόνο στον τόνο για να αναζωογονήσει το χρώμα των μαλλιών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε την βαφή μαλλιών Keratin color με το Γαλάκτωμα-Όξυκρεμ Emulsion Keratin BBcos και να μειώσετε το χρόνο εφαρμογής.

 

 

 

 

Ανάμειξη βαφής με το γαλάκτωμα/ όξυκρεμ Emulsion

Αναμείξετε την βαφή μαλλιών Keratin color με το Γαλάκτωμα-Όξυκρεμ Emulsion Keratin 1lt BBcos και να μειώσετε το χρόνο εφαρμογής. Τηρείστε την αναλογία:

1:1.5 (π.χ. 100π.χ. βαφή Keratincolor 100 ml + 150 ml Γαλάκτωμα-Όξυκρεμ Emulsion Keratin).

Επαγγελματικό προϊόν.

Συσκευασία: 1000 ml & 150 ml

 

 

 

Kristalhair Professional- bbcos

Η Kristalhair Professional είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας bbcos στην Ελλάδα.
Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 2004 και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλιδοπούλου 13Α, Θεσσαλονίκη.

Στην Kristalhair θα βρείτε ποικιλία προϊόντων κομμωτικής κι αισθητικής.

Το φυσικό κατάστημα είναι ανοιχτό:
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00
Δευτέρα – Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00
Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει, να σας συμβουλεύσει και να σας πληροφορήσει. Πάντα με ειλικρίνειά και σεβασμό στον πελάτη.
Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να ενημερώνεστε και να προμηθεύεστε προϊόντα από το νέο ενημερωμένο e-shop:  www.eidi-komotiriou.gr

 

Δείτε επίσης:
Βαφή για τέλεια κάλυψη λευκών, Innovationevo bbcos

Βαφή σε ιδιαίτερα κι έντονα χρώματα Colortribe